Wie zijn wij?

Het jonge en dynamische team van Exaris bestaat uit 7 mensen: Virginie, Christophe, Manoëlle, Claire, Najoua ,  Marie-Cécile en Ornella

 

Marie-Cécile Jacques

Directeur

mccoupe...

Zij is werkzaam bij Exaris sinds de opening van het kantoor in 2007, Marie-Cécile had eerder gewerkt voor een Regionaal tewerkstellingsinitiatief in Namen. Na haar job als jobcoach, stond Marie-Cécile in voor de directie van Exaris in juni 2010. Ze werkt halftijds als directrice en heeft een functie als lesgeefster in Marie Haps (Bachelor arbeidspsychologie).
Marie-Cécile kookt graag, vooral voor vrienden en van tijd tot tijd speelt ze ook een partijtje tennis …

Virginie Dumont de Chassart

Coördinator

virgcou...

Na een opleiding inzake communicatie in IHECS werkte Virginie verschillende jaren in het Tilt in Rixensart. Het Tilt is een museum voor kinderen dat het ontdekken en het reflecteren over internationale diversiteit stimuleert. Virginie heeft tijdens haar studies ook in Mali gereisd voor een  Action-theaterproject.
Zij vervoegde Exaris in 2013 en stond in voor de coördinatie van het kantoor in januari 2015.
Virginie doet theater, houdt van reizen en probeert verschillende muziekinstrumenten te bespelen …

Christophe Lekien

Jobcoach

chrisco...

Christophe volgde studies arbeidspsychologie en heeft een eerste ervaring als werver bij de Belgische Voetbalfederatie. Hij vervoegde  Exaris in 2014 als jobcoach-consultant.
Christophe is een trouwe  supporter van Standard Luik en sport ook zelf graag.

Manoëlle Van Overstraeten

Jobcoach

manocou...

Manoëlle deed studies talen en moderne literatuur en werkte vervolgens een jaar op de planning van een audiovisueel productiekantoor. Zij onderwees enkele maanden Frans en Alfabetisering vooraleer zij Exaris vervoegde tijdens de maand juni van 2015 als jobcoach-consultante.
Manoëlle houdt ervan om kennis te maken met culturen via reizen in Azië en Latijns-Amerika. Zij houdt ervan te knutselen, bezig te zijn met binnenhuisinrichting en een frisse neus te scheppen op het platteland.

Claire Vermoesen

Jobcoach

clairec...

Zij heeft haar diploma sociologie net op zak en startte bij Exaris in augustus 2015 als consultante-jobcoach. Zij deed eveneens studies als maatschappelijk assistente en deed een stage bij het OCMW van Elsene.
Haar passies zijn koken, theater en film.

Najoua Jedraoui

Administratief assistent

najouet...

Na een  stage van 6 weken bij Exaris, vervoegde Najoua Exaris in juli 2015 als onthaal- en administratief verantwoordelijke.
Najoua had eerder een degelijke ervaring opgedaan als callcenter-medewerker bij Electrabel.
Zij houdt van menselijk contact en het verlenen van service. Haar passies zijn koken en wandelen in het bos.

Ornella D'Addario

Jobcoach

Recentelijk gediplomeerd van Marie Haps hogeschool in arbeidpsychologie heeft Ornella ons dream team op november 2016 vervoegd. Daarvoor, heeft ze een stage gedaan binnen de selectiedienst van de federale politie. Met een grote interesse voor de integratie en voor de stijd tegen discriminatie, was het logisch dat Ornella voor de missies van Exaris interesseert. Ze eet graag patisserie en haar livelingspatisserie is citroenmeringuetaart. Ze heeft haar team goed gekozen ;-) .