De 3 initiatiefnemers

Daoust NV

Daoust Interim werd opgericht in 1954, het is het Belgische bedrijf voor interimwerk dat over de meeste ervaring beschikt.
De hoofdactiviteit van Daoust Interim bestaat erin om interimpersoneel (werknemers, arbeiders, horecapersoneel, studenten) ter beschikking te stellen van kleine, middelgrote en grote bedrijven, instellingen of handelaars. Die activiteit wordt behartigd via verschillende afdelingen van Daoust Interim: Bureau en administratie, Industrie, Techniek en Onderhoud, Horeca en Toerisme.
Naast de drie afdelingen gespecialiseerd in interimarbeid breidt de Groep Daoust haar aanbod uit en biedt men u vandaag diverse interimdiensten, personeelsselectie, outplacement, dienstencheques en jobcoaching.
Kortom, een bedrijf gespecialiseerd in interimarbeid dat groei onlosmakelijk verbindt met maatschappelijk welzijn.
www.daoust.be
info@daoust.be

 

P&V

De Groep P&V is een coöperatieve verzekeringsgroep die actief is in België. De Groep P&V biedt verzekeringsoplossingen aan particulieren, aan zelfstandigen, aan bedrijven en aan instellingen via haar verschillende distributiekanalen en merken.
De producten en diensten van P&V worden verdeeld via een netwerk van exclusieve agenten. Onder de merknaam ACTEL, commercialiseert P&V eveneens een rechtstreeks aanbod via internet, het callcenter, maar ook via samenwerkingsverbanden met autodealers.
De verzekeringsoplossingen van VIVIUM worden aangeboden via zelfstandige verzekeringsmakelaars.
De dienst Institutionele Klanten beschikt over een intern commercieel team dat rechtstreeks samenwerkt met klanten uit de openbare sector en de non-profitsector. Deze dienst biedt oplossingen voor de merken P&V en VIVIUM.
ARCES biedt ten slotte enkel verzekeringen voor juridische bescherming die verdeeld worden door alle distributiekanalen van de Groep P&V.
www.pv.be | www.actel.be | www.VIVIUM.be | www.arces.be

 

Actiris

Actiris is belast met het uitwerken van een regionaal tewerkstellingsbeleid en moet de goede werking garanderen van de tewerkstelling in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
Actiris realiseert haar opdracht door via verschillende activiteiten werkzoekenden te begeleiden, hun integratieparcours te ondersteunen en hen aan het werk te zetten.
Actiris biedt eveneens diensten die zijn aangepast aan de werkgevers.
Actiris coördineert ruim 15 jaar een ruim netwerk van samenwerkingsverbanden met Brusselse opleidingsactoren en actoren inzake socioprofessionele integratie: de operatoren uit de sector van het verenigingsleven, de openbare instellingen, de OCMW’s, de gedecentraliseerde ateliers die actief naar werk zoeken, lokalen initiatieven, centra die afwisselend onderwijs en opleidingen bieden ...
De medewerking van Actiris voor het oprichten van het sociaal interimkantoor EXARIS moet gezien worden in dit kader en voldoet aan één doelstelling: mensen die weinig scholing genoten helpen om een duurzame job te vinden.
www.actiris.be
info@actiris.be