Wie zijn wij?

Het jonge en dynamische team van Exaris bestaat uit 9 mensen: Virginie, Christophe, Julie, Clotilde, Claire, Najoua , Marie-Cécile, Ornella en Leslie

 

Marie-Cécile Jacques

Directeur

mccoupe...

Zij is werkzaam bij Exaris sinds de opening van het kantoor in 2007, Marie-Cécile had eerder gewerkt voor een Regionaal tewerkstellingsinitiatief in Namen. Na haar job als jobcoach, stond Marie-Cécile in voor de directie van Exaris in juni 2010. Ze werkt halftijds als directrice en heeft een functie als lesgeefster in Marie Haps (Bachelor arbeidspsychologie).
Marie-Cécile kookt graag, vooral voor vrienden en van tijd tot tijd speelt ze ook een partijtje tennis …

Virginie Dumont de Chassart

Coördinator

virgcou...

Na een opleiding inzake communicatie in IHECS werkte Virginie verschillende jaren in het Tilt in Rixensart. Het Tilt is een museum voor kinderen dat het ontdekken en het reflecteren over internationale diversiteit stimuleert. Virginie heeft tijdens haar studies ook in Mali gereisd voor een  Action-theaterproject.
Zij vervoegde Exaris in 2013 en stond in voor de coördinatie van het kantoor in januari 2015.
Virginie doet theater, houdt van reizen en probeert verschillende muziekinstrumenten te bespelen …

Christophe Lekien

Jobcoach

chrisco...

Christophe volgde studies arbeidspsychologie en heeft een eerste ervaring als werver bij de Belgische Voetbalfederatie. Hij vervoegde  Exaris in 2014 als jobcoach-consultant.
Christophe is een trouwe  supporter van Standard Luik en sport ook zelf graag.

Claire Vermoesen

Jobcoach

clairec...

Zij heeft haar diploma sociologie net op zak en startte bij Exaris in augustus 2015 als consultante-jobcoach. Zij deed eveneens studies als maatschappelijk assistente en deed een stage bij het OCMW van Elsene.
Haar passies zijn koken, theater en film.

Najoua Jedraoui

Administratief assistent

najouet...

Na een  stage van 6 weken bij Exaris, vervoegde Najoua Exaris in juli 2015 als onthaal- en administratief verantwoordelijke.
Najoua had eerder een degelijke ervaring opgedaan als callcenter-medewerker bij Electrabel.
Zij houdt van menselijk contact en het verlenen van service. Haar passies zijn koken en wandelen in het bos.

Ornella D'Addario

Jobcoach

Recentelijk gediplomeerd van Marie Haps hogeschool in arbeidpsychologie heeft Ornella ons dream team op november 2016 vervoegd. Daarvoor, heeft ze een stage gedaan binnen de selectiedienst van de federale politie. Met een grote interesse voor de integratie en voor de stijd tegen discriminatie, was het logisch dat Ornella voor de missies van Exaris interesseert. Ze eet graag patisserie en haar livelingspatisserie is citroenmeringuetaart. Ze heeft haar team goed gekozen ;-) .

Julie Thollembeck

Jobcoach

Julie Thollemnbeck

Nadat Julie een aantal jaren als HR officer bij Daoust Interim heeft gewerkt, wilde ze haar kennis ter beschikking stellen van ons sociaal project. Julie is door reizen en interculturaliteit geboeid. Ze heeft  met straatkinderen gewerkt in Peru, was vrijwillige begeleider bij de vzw Conseil Jeunesse Développement en heeft zelf gedurende haar studies deelgenomen aan de ontvangst van Erasmusstudenten. Het was dus voor ons vanzelfsprekend dat ze ons team kwam versterken in januari 2018. Julie houdt van muziek en in het bijzonder percussiemuziek. Als ze geen Salsa danst is Julie graag ondergedompeld in de stilte van de natuur.

Clotilde Guyomar

Jobcoach

Julie Thollemnbeck

Clotilde heeft sociaal ondernemerschap gestudeerd en heeft haar beroepsleven in Cambodia aangevat door te werken aan een project rond de integratie van vrouwen. Dit project had als doel vrouwen aan het werk te krijgen via de productie van kokosolie en van andere natuurlijke producten op basis van kokosolie en bijenwas. Ze heeft er meer dan twee jaar doorgebracht en heeft haar tijd benut om de locale cultuur te ontdekken en de taal te leren. Voor haar zijn de bergen dé plek bij uitstek om te herbronnen. Vervolgens beoefent ze ook Ultimate Frisbee in Brussel.

Leslie Gaza

Jobcoach

Leslie heeft een Master behaald in het vertalen en heeft hierna de Specifieke lerarenopleiding gevolgd. Ze is hierna drie maanden naar Australie geweest met als doel haar Engles te verbeteren. Leslie heeft op verschillende scholen lesgegeven en heeft hierna anderhalf jaar voor een bedrijf gewerkt dat gespecialiseerd is in intellectuele-eigendomsrechten. Ze is gefascineerd door de Japanse cultuur en leest graag Manga’s, ze houdt ook van Gyoza’s en zwart sesamijs. Haar hobby is zingen, en samen met haar vrienden komen ze vaak samen voor een jamsessie.